A Vendégházról

2017-ben a vendégház nem működik!
A Vendégház leírása:

Vendégházunk egy közel száz éves parasztházban működik Kercaszomoron, az ország délnyugati csücskében, az Őrségben. A ház felújítása során ragaszkodtunk az eredeti állapot visszaállításához, igyekeztünk megőrizni az őrségi táj építészeti hagyományait. Ezzel párhuzamosan a házban berendezett vendéglakást felszereltük mindazon modern eszközökkel, technikával, amely garantálja a megszokott, otthonos kényelmet.

A vendégházunkban kialakított lakás két szobában 4/5 főnek nyújt kényelmes szállást (plusz pótágy lehetséges). A padlástérben kialakított „emeleti” szoba gyerekek és felnőttek számára egyaránt egy meghitt, kedves zugot kínál. A földszinti szoba a „tiszta szoba” hagyományait követve, letisztult egyszerűségével, gerendás mennyezetével a múltat idézi. A korszerűen felszerelt, modern konyha akár kedvenc ételünk elkészítésére is lehetőséget nyújt, az otthon megszokott eszközök teljes tárháza rendelkezésre áll. A tágas fürdőszoba minden igényt kielégít.

tornácos fedett tető a vendégház bejeratánál

tornácos fedett tető a vendégház bejáratánál

 

hálószoba

hálószoba

 

emeleti szoba

 

A fürdőszoba 6m2, benne WC, mosdó, zárt üvegfalú zuhanyfülke.

A konyha teljes felszereltségű: Bosch elektromos sütőlap és tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló és hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére.

A kert

A vendégházat tágas kert veszi körül,  hatalmas tölgyfával, almafákkal. Kiváló lehetőséget nyújt grillparty szervezésére (grillsütő a vendégek rendelkezésére áll), közös családi programokra (tollaslabda, foci), aktív pihenésre.

Szent Viszló Vendégház Kercaszomor őrségi szállás messziről

A vendégház